May 28, 2010

Group Emel Banyak Yang Copy Artikel Dari Blog???..


Seriyes..
bukan maen2..
ntah mcm mane emel aku yang lame dipenuhi mail dari mail grOup..
kadang2 suka baca..
sebab kadang2 ia amat bermanfaat..
tapi kadang2 ia amat menyemakkan kotak emel...

dan baru terperasan....
ada artikel dari mail group neh diambil dari blog-blog...
kenapakah keadaan ini berlaku..
sudah la artikel tersebut tidak dikreditkan kepada blogger tersebut..

haiks..
rase macam ntahla.....
ada yang nak ambil tindakan?..
*blog ku blog picisan..tiada artikel yang boleh ditiru pun...:D
Share:

2 komen:

.::WaNiE::. said...

entah kadang2 yg mengcopy ni

copy artikel laju jek

copy la sekali link penulis nye mcm la susah pun

kesian kat org

Fareast said...

betul tu.. nk copy senang je.. tp asal x nak taruk credit skali..

ade 1 blog nie copy bulat2 cume tambah2 ayat sikit je.. tajuk pon same.. dh serbu tp tuan tanah hilang..senyap je