Followers

May 14, 2010

Blog My Sis - Datin Dee

Ingat tak Entry Rindu ini....

diala orang yang aku rindu..

dulu dia rajin juga berblog..teringat mase friendster,facebook semua diblok di opis..beliau sangat aktif di blog....ye kan sis??.. :)

tapi bila dah aktif berfacebook...blog pon terbiar...

tapi dalam dua bulan kebelakangan neh my sis aktif kembali....
sangat tak percayeeeeeeeeee...

setakat 14 May je dah ada 32 entry....sangat rajin apdet kan my sis neh..
sangat jeles okeh...sampai wat status kat facebook mintak idea dari dia...

pssttt nak taw tak...
my sis ini adalah ibu muda pada 3 orang cahayamata....2 perempuan dan 1 lelaki...
seorang ibu yang rock!!..hahaha...sampaikan ada yang menyangka beliau belum berkahwen.
kakak...plish turunkan ilmu awet muda itu...hikhik

dan beliau sekeluarga sangat suke melancong dan bercuti.dan pernah melancong ke luar negara...ke mane tuh ea?..sila la baca blog my sis tuh.....
happy melihat keluarga kakak saye neh....

eh...takmoh cerita panjang-panjang...ape kata kamo-kamo semua melawat sendiri blog my lovely sis neh...

click sini ---->
DATIN DEE

::cube tanye dia kenape dia pakai nickname DATIN DEE??...hehehe

pixa sewaktu kami bergedik ke plaza low yatt tahun lepas...

Share:

0 komen: