Followers

May 22, 2010

Bila Dah Tau Susahnye Nak Cari Duit..NaK Keluarkan Seringgit Pon Payahkan....


adik baru dapat gaji dari tempat keje lame dia di Sepang..ye..dah berhenti kerja awal bulan lepas...laz wik macam-macam hal dia buat.. Bikin aku dengan mysis pening pale..bonda apetah lagi....

teringat perbualan bersame dia 2 minggu lepas...

aku - dik,pinjam RM50

adik - *diam...

aku - leh ar kan dik..pinjam rm50

adik - *diam..

nengok...kan aku dah cakap....dah aku bilang dah....bila dia dah rase bagaimana susahnya nak cari duit..maka nak keluarkan duit seringgit pon dia kedekut..apatahlagi RM50 yang aku gurau2 nak pinjam dari dia...

betulkan seperti yang aku cakap dalam entry lepas..BESTNYER JADI ANAK BONGSU...
Share:

8 komen:

Muhammad Safie said...

xpe..dah klik nuff dutch lady untuk ko..

nuRuLain_zAiNi said...

haha..agak lah..dah pegang duit sendiri n rase susah nye mencari duit wat kite jd kendekut..tp berpada lah =P

eNaSaN said...

btUl3..dulu mase stuDy bila xde duiT slalu minta kat parent....pikir la gak cuma xlak pikiR ...cam bila dh keja..

rase 50sen pon jd kdekuT ahaksss..tp kkdg je la...hik3

dL said...

safie^^tQ...t aku lawat ko blik..tp jgn amalkan selalu click2 neh..kang nuffnang blacklist ko..

zaini n enasan^^heh..tau takpe....entry neh mmg untuk adik yang pandai2 je mintak time dia tak keje...
tp bila dah keje..nak pnjm kat dia pon susah..
kedekut kan..
penat kan cari duit sendiri...

.::WaNiE::. said...

hahahaha

baru tauu

deatH_luVer said...

kene ajar sket budak2 skang neh..
jgn maen sedap je mintak!

cik paro said...

best ke jadi anak bongsu??
xbest la..
kena buli ada la..

deatH_luVer said...

hahah..ngk anak bongsu la..
ada yang okeh..
ada yang mcm2 ragam..
ada yang kene buli..
ada yang membuli..