Followers

May 26, 2010

Apa Ada Dengan 222?


yippa..
sudah 222 dah pengikut kipas susah mati aku...hikhikhkik

terus terang aku cakap...
aku memang tertunggu2 follower aku yang ke 222...
sebabnyer..
no 2 mmg sangat sinomin dengan aku...
lahir pada tahun 1982 pada 20 haribulan 12...
bernumber kad pengenalan 821220-04-*22*
nice kan..

banyak kaitan no 2 dengan aku....
so bila petang semalam dapat je follower yang ke 222..
terus aku rase nak melompat..
oh tipu jek...
blogger yang de follower 2222 pon tak kecoh cam aku kan..
haiks..biase la..blog picisan kan...
:)

so meh aku bagitau sape follower aku yang ke 222 neh..
jeng......jeng....jenggggggggggggg....
oh..aku kompius sebenarnye nak perkenalkan dia camne..
sebab bila jenguk blog dia..
namenyer itu di blog itu adalah ZENAL FT KAKHA
tp bila di follower aku itu namenyer itu ZXARA...
baru sempat godek sikit2 blog beliau...
kalau feat tuh mesti la lebeh dari sorang kan...
oh...incik ZENAL menulis secara berduit dengan KAKHA...
eh..tapi de name ape itu..SUKIMINNA

eh...kalau korang nak tau lebeh lanjut...
meh click kat pixa di bawah ini..

jom terjah!...
*tak salah kan kalau ramaikan kawan..
:)
*eh..ringtone henpon ku lagu shahir..jeles tak?..
Mau MP3 shahir [kebahagiaan dalam perpisahan]?..eh..lagu maulana [RSVP] pon aku ada....
tinggalkan emel..nanti aku send by emel... :)
Share:

9 komen:

nabilah_2908 said...

wah..tahniah...dh 222 org follower...next time 2222 lak.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WORD VERIFICATION

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

huhu..ramai jugak peminat shahir ni..

zxara said...

wahhh.. terharunye... :)) sob2.. ttibe bukak blog nih ade featured aku lak.. hehe.. btw, aku (zenal) menulis blog blogzaika tu ngan kakha .. then sukiminna tu penulis jemputan.. hehe..blog die http://sukiprattle.blogspot.com .. pape pon.. thnx a lot :) terharu2.. hehe

deatH_luVer said...

nabilah^^
tuh 10 taun pon takkan dpt kot..
2222 tuh...
heheh

cik aida yang comey^^hehe..minat sikit2 jek..

zenal^^oh...begitu.....hehe....belum kesempatan nak godek2 lagi blog kamO...

ohmywtf said...

wow....good for u! :-)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alamak...
ai follower yg ke berapa eh?

hehehhehe

.::WaNiE::. said...

clap clap clap

mmg seronok actually kalau ramai follower

walau ramai kata tak penting kan, kadang2 sbb tengok mcm follower tu ramai up la sikit mood nak berblogging

padahal bukan sume follower dok dtg baca pun kekekee

Rara said...

wahh,ad lgu shahir..ske gila lgu tuhh.. :)

~ceRRy beRRy~ said...

nak nak!!\
tercari2 kat mane nk download lagu shahir ngan maulana..

nakkkkkk...!