Followers

May 15, 2010

Aktiviti Berfaedah Selepas Merasakan Menonton Piala Thomas Bisa Buat Ku Sakit Jantung..

sedang asek stress melihat perlawanan Piala Thomas antara Malaysia dan China...
tetibe lalu pula putera katak neh...
dah la kene sound dengan mak , adek dan kakak yang aku neh asek menjerit jek..
hey..takde feeling la dok nengok dendiam..
macam takde perasaan je rasenyer kalau dendiam jek..
jerit2 baru besh...
barula mengikut perintah macam di status fb si
sya neh...
"jom jerit ramai2..."
:p

okeh berbalek pada putera katak tuh..
entah kenape tetibe rasenyer nak offer putera katak tuh photoshoot untuk blog aku....
hehehehe..

snap banyak kali la jugak..
tapi dia tetap diam je kat situ..
macam paham2 jek aku nak offer dia jadi model blog aku...

eh..conform ade yang geli kan dengan putera katak neh..

kadang-kadang kan aku tak paham kenape ada yang geli dengan katak..
padahal katak neh bukannye cam ular ke..ape ker...

eh.entahla..mungkin aku dari kecik memang dah biase dengan katak...
dulu arwah abah selambe jek kaut katak neh gune tangan tp lapik pakai kertas lar....
peh2 buang ke luar..
takde nye nak kuis-kuis geli...

eh..ape neh cerita tentang katak neh..
nampak sangat takde idea kan....
hehehe..

okeh..kita mula dari vontot ea...nice pose..hahaha..pok pale aku!!..

tolong jeling2 sket putera katak.. :p

okeh..itu sahaje...

terima kaseh...

**terase mao ceom katak tuh supaya tukar jadi AWAL ASHAARI...hahahah...

tapi upah sejuta pon aku tanak ceom wOoooo...

Share:

4 komen:

fatin hanani said...

hehe fatin pun geli jugak..hehehe
tp geli sbb badn dy cm belndir ja hihihi

hans said...

tgok katak tu tingat aku ewah2 dkt tv3

deatH_luVer said...

fatin^^hehehe....ye ke..ngk takde berlendir pon..
:p

hans^^nape weh dengan ewah2?

.::WaNiE::. said...

sesuatu betul iklan hari susu tu

ehhhhh, beraninye aku geli la katak huhuhu