April 27, 2010

Tag Yang Tak Dicuri..Yang Bebetul DiTag..

kali neh tak curi..tapi kene tag bebetul punye dengan cha
dan sebetulnya pernah kene tag dengan
wanie ..
tapi baru sekarang rajin nak buat..
yela..sangat tak rajin nak selongkar handbag sendirik dan snap gambar..
peh2 kene masukkan gambar kat pc..
peh2 edit..peh2 nak aplod kat blog..
hoh..sangat manyak kelija mao buat wOOO...

Terms and Conditions:


-- selongkar beg anda, xkisah la beg duit ke, beg tangan ke, beg bimbit ke, i dont care!
-- ambil gmba barang2 dan tag kan gmba tersebut.
-- ceritakn knpa anda memerlukan barang itu berada dalam beg setiap hari setiap masa.
-- akhir sekali, tag 5 orang



handbag neh pemberian dari myMica..myexbf..hoho..sempat gak la saling kikis mengikis sebelum memutuskan cinta.. :p


ini pulak purse pembelian sendiri..takde makne semua nak kikis duit orang...

ini pulak kunci segala kunci...kalau takde..tak bergerak den..kalau kunci rumah ilang..ilang la tempat berteduh..kalau takde kereta....maka berjalan kaki la ke mane2...

ini pulak make up..heh..takkan korang tak tau kan..make up yang tak seberapa.murah2 je..takdela nak maybelline or simply siti bagai..simple sudah!...

ini pulak....kebetulan ada dalam handbag..nak g bayau duit kereta..asing siap2..kang terguna,canno lak kan?...

ado sapo-sapo yang nak kono tag?..

ha amek la tag neh..

ikhlas bagi..

takyah curi2 macam den neh ha..

Share:

1 komen:

SaYa iNsaN bIasE said...

muahahaha...
akhirnya kan ??
buat jugak dea...
engatkan dea betOl2 malas tdik...hehehe