April 12, 2010

saturday nite...

yep..malam sabtu, lepas akademi fantasia..
aku sesiap untuk g jumpe dengan adik tersayang..
hoh..tersayang ker?
takdelah...pangkat adik..
cume agak rapat dengan dia..
dengan hsmet aku pon dia rapat..
sangat rajin koling2 n mesej2 dengan kitorang..
walaupun kitorang jenis pemalas nak pikap telefon kalau dia kol...hehehe..

so dalam kul 11 malam..kami telah diculik oleh beliau untuk ke damansara..

siyes okeh aku tak tau pe name tempat tuh..
dia ckp itu uptown damansara yang lame..
ah..entah..

yang penting malam tuh dia belanje kami lamb chop..
walaweh..
mabeleh..
lepas neh kompom kitorang akan pikap kol dia selalu..ihik..

::aku nampak cik lya popsy[kawan dari fs ke fesbuk yang da lame kenal tapi tak pernah jumpe] tp number lak takde dlm henpon..segan lak tetibe je nak g sergah orang..::
::aku nampak ally iskandar..alahai..rendahnyer diaaaa....muka penat....::
::aku juga nampak hattan..macam okeh je dia neh..aku respect dia sbb tak sombong...kalau seteng artis mesti jalan menonong..tp dia neh..siap pandang kat kami lagi... :)::
**aku jugak nampak seorang perempuan bertudung litup..berbaju kurung dengan asyiknyer menghisap rokok**
Share:

3 komen:

.::WaNiE::. said...

ok yang lain tu xjanggal sangat la

yg last sekali tu mesti agak janggal kannn

huhuu

deatH_luVer said...

tau takpe..
terkejut beruk aku..
gile..

kalau sisha aku maafkan..
ini yang siap tudung bagai..baju kurung..
sanggup lak tuh dia berbaju kurung tengah2 malam tuh...

Anonymous said...

cik gal~lenkali tegur je lya eh ;)