Followers

April 5, 2010

Sana Sini Soal Hati Yang Keceper Part II

okeh..macam biase ada part part pulak sekarang blog aku..
sikit hari nanti ada jilid - jilid pulak..

:)

Keceper?
dah dpt cari maksud lum?
takyah cari...korang pahamkan je sendiri dalam maksud aku seperti entry di bawah...

why ah..
wanita mudah sangat berKECEPER hati nyer....mudah sangat membiarkan hati berKECEPER...mungkin sebab senang suka kat orang..senang sayang kat orang...**sambil tunjuk diri sendiri jugak...walaweh...

aku selalu tanye diri aku...why..why aku senang suka kat orang..senang sayang kat orang sebagaimana aku sayang dia dan dia..kenape?..

sebab aku tak howt kOt..senang2 je bila orang take care maka aku pon perasan hOwt...yeah..yeah..ada orang take care aku..amik berat tentang aku..tp ada aku kesah ape niat sebenar lelaki - lelaki itu...takde makne....oh..rupanya dalam erti kata lain..aku PERASAN..*amek ko, dush kene setempek kat muka...malu!..mane tudung saji?...

hey..ingat lagi tak kisah dia yang COOL..oh..today aku agak sentap apabila melihat facebook dia..[facebook dia open untuk public...so aku tak rugi bila delete dia..huahua..pandai kan aku...tp still bodoh jugak dlm nilai niat lelaki!..terdiam..]..sbb pe sentap..sbb baca sumthing kat wall dia..oh..giler...sape suh view facebook dia..kan dah jadi begini...[oh..sebab itu aku wat entry KECEPER neh..same2 senang merasai rase KECEPER bersama kawan..kata kawan2 kan..bila kawan rase KECEPER..aku harus merasai sekali tuh sbb aku cari nahas view facebook dia..CERDIK tak??..sekali lagi KEPANDIRAN terserlah..]..

oh berbalik pada hati yang KECEPER...kalau mereka yang hati keceper..meh baca entry aku yang ini.. CARA MERAWAT HATI YANG KECEPER... aku dah praktikkan dulu bila putus dengan WMR1204 2 taun lepas..mmg agak berjaya....
tapi terpulang kat individu tersebut..yang penting HATI mau KUAT...jgn leleh sangat..
dan ape gune kawan-kawan...
eyp aku de seorang kawan..muke ganas beb..tp dia banyak bagi aku semangat..bagi aku gelak2...kalau sape kenal dia, mao sakit ati je ngk muka dia..mau sakit ati je tahan tinge bila dia bercakap..tp dia la yang wat aku gelak malam2 ...*dulu dia yang cool tu yang salu jadi tpt aku ngadu mslh..tp bl bermslh dgn dia,takkan nak ngadu dengan dia jugek..gilo po!
dia pon klu de prob cari aku..
same2 saling membantu amalan mulia..
eh..aku ye O O je bagi semangat kat orang..
aku neh macam kuat sangat!!
sekian..
*ayat terbaik bila tak tau nak wat ayat penutup... :)
Share:

3 komen:

[[iidyLL_iceneSS]] said...

huhuhu
sy pn keceper jugak..(betul ke eja nie..)
tp 2 dl..ms xmatang..
skrg alhamdulillah ok..
tp sjk akhir2 nie keceper blk...
gangguan yg xdiundang...ngee~~

deatH_luVer said...

hehe..
yela ..
umur mematangkan kita..
jgn anggap umur skdr angka..

oh.jgn okeh..
jgn biar keceper..
sakit woo..

kuatkan hati tuh..

.::WaNiE::. said...

rilex ar derrr hahahaha

kalau sentap bab ternampak something kat wall ni kan

aku biasa senyap jek

makan dalammm

huhuhu