April 20, 2010

Minum Pagi Bersama Orang Yang Dirindui...


seperti di entry ini [ Rindu Kat Dia ] dan entry ini jugak [ Dia Rindu Saya Jugak ]

sebab rindu neh la kami bersarapan same pagi ini..dan muga2 masih selalu dapat sarapan bersama-sama...

nak baca pe perasaan orang yang saya rindu itu.. [ Bekpes Bersama ]

malu ea sis...terasa macam blind date kan..ouch..malu2...:p

n mysis itu ada bagi sumthing....huhu..alahai segannyer...takde pon nak bagi ape2...


my sis bagi chocolate dan patung itu..comey kan patong itu..jauh dari CHINA...tengS sis..

yang candle tuh aku dpt dari cik bintang...
kawan dari facebOOk..
aku dapat sebab jawab teka teki dia..
dan tak sangka dia bagi bebetul..
ingatkan memain jek...
maceh cik bintang..
eyp..agak2 cik bintang baca tak blog aku?..hehe...

n nak pOMot sket blogshOP dia...
DARLINGSHOPPE'S
singgah jangan tak singgah..hehehe..
Share:

0 komen: