Followers

April 15, 2010

Mak dan Arwah Abah Saya Berjuang Untuk Dapatkan Saya...Tapi Ada Orang Yang Suka-Suka Samakan Saya Dengan Haiwan... :(

click untuk tumbesaran yang lebih jelas..

ini kisah dah lame..
tp sebab agak kekeringan idea nak tulis..
so aku nak imbas balik kejadian EKOR-EKOR neh..

ada seorang hamba ALLAH neh..
aku tak tau la dari mane spesies dia neh..
suka2 je nak ekor-ekor aku..
dia neh sebenarnya salah seorang pegawai atasan aku..
tapi bukan cawangan aku..
cume same bahagian jek..
*sape yang same jabatan dengan aku tau sape dia kot..

memang aku akui aku tak bape berkenan dengan dia..
terlalu bossy sangat..
bos aku yang sudah lame keje pon tak cam dia..
tau tackle anak wah canne...

si gedik a.k.a zura tuh pun ..1st time on da phone dgn dia pon dah terkena..
bossy sangat...kami neh da lame berurusan dengan orang pon..
tak penah jumpe orang seKURANG AJAR dia...
dan sebenarnya sejak dari ari tuh..aku hilang respek kat dia..

setiap kali dia kol..
aku mmg malas nak angkat..
ntah.tak suke cara dia..
paham2 je la..
aku kalau dah sentap dengan orang..
memang susah aku nak pick up kol orang tuh..

kisah ekor neh bermula bila aku pergi ke pejabat big bos kami..
CC yang kami nak jumpe tuh lak tiada kat tempat...
ke tandas masa tuh..

maka si orang yang dok ekor-ekor kan aku neh pon pergi panggil...

ada ke dia cakap macam neh..

" Kak..cepat2 sikit kak..budak 2 ekor tuh dah sampai.."

watefak ah!!..

aku pantang tau orang dok ekor2 kan aku...walaupun muka nampak ganas..tp dalam hati ada taman ...lagipun mane elok gune ekor2 neh untuk manusia kan...

mungkin setengah orang anggap takdehal..tapi bagi aku.....sory la...mmg aku tak geMauuuuu....

**kesimpulannya...cakap siang pandang-pandang..cakap malam dengar-dengar...informer aku ada dalam toilet wooo masa dia dok ekor2 kan aku...silap besar beb...
::cha..nasihat munchet ko,,jgn baek2 sangat dengan orang itu...kami dah terkena..aku taknak munchet ko terkene...dan ramai lagi sebenarnya yang dah terkene...depan huuu haaa,sopan santun, belakang ekor2 kan kami..shittt..::
Share:

8 komen:

╚► capital S hana ◄╗ said...

kene aja dye msok tadika balek (:

mamazahin said...

sempat lagi ko mention nama aku kat situ kan...

pssss,sper beb???

agak2 aku kenal tak???

.::WaNiE::. said...

jom kite lempang dia secara berjemaah

s h e e said...

ouh2...sgt tidak patut...

♥Caprigurl6185♥ said...

kt skola die ta blaja penjdoh bilangn kottt..saba eaaa!!ya salam...

deatH_luVer said...

hana^^tos ke tadika kan..biar dia belajar sket..

cha^^ko kan..selalu berlagak kenal semua orang fama kan..ahaks..

wanie^^aku rase ko lempang sorang je dia dah jatuh tergolek..

shee^^tau takpe....

caprigurl^^bkn stakat penjodoh bilangan...macam2 kene blajar gak minah tuh..

mama zahin said...

konon2 je

aku tanya si muncit pun, dia kata dia tak kenal..

aper ar..

tak leh wat gosip langsung ar si muncit aku tue..

huhuhuhu

deatH_luVer said...

cha^^sebab aku lum citer kat dia lagik..dan macam malas nak citer jek..sbb mesti dia baking pegawai tuh..

lagipun lelaki kan cool..
pempuan je suke sentap sket...

*monchet ko selalu cemtuh..aku sentap..bising2..tp dia cool jek...mcm tak kesah je...lelaki kan...