Followers

April 13, 2010

kisah nuffnang dan aku~

hye..
:)
sedang berada di port dickson..
rumah kedua aku tahun lepas..

ada kursus penulisan laporan...
amat mengantuk..

diorang belajar skill tulis laporan kat depan..
aku belajar gak tp blajar skill menulis blog kat belakang..
hehehe..

okeh berbalik pada tajuk..

nuffnang oh nuffnang..

aku pernah wat kerja bodoh bab nuffnang neh..
kadang2 tersenyum sendirian...

pernah click kat blog sendiri banyak-banyak..
tak terkira banyak..
kunun2 nak dpt banyak wit..
tp bila baca kat blog laen..
Oh..kalau kita click banyak2 tak gune gak sebab dari i.p yang same...
so tak kira ar yang kita click banyak2 tuh..
ponek tangan den click2...

lawak kan..
*malu sebenarnya...

lepas tuh makin mengetahui bila membaca tips dari blog laen..
alhamdullilah..
makin lame earning nuffnang makin bertambah..
dan dah first cashout pOn..

now pun dah leh untuk 2nd cashout..
tp simpan dulu...
biar banyak2...
*nampak nau tamak kan... :p

ada juga suruh kawan-kawan buat blog..
mane yang ada blog tuh suh join nuffnang..
tak rugi pon kan..
dalam kita meluahkan perasaan..dok membebel tak tentu hala tuh.....
dapat gak kita sen walaupun tak berapa sen sangat..
*seposen pon duit gak kan..

tapi ada yang pandang rendah... :)
eleh..takat bape jek...berbulan2 lak tuh baru nak dapat..
*sabar2....
ada ke orang nak bagi duit kat kamu2 semua free?
takde kan?
so fikir-fikirkan la sendiri...

::makin lame makin senang dengan nuffnang walaupun sekarang tak berapa nak blogwalking tengah2 malam disebabkan penat dan gangguan dari invidu yang tak berapa den nak berkenan....::

::dalam hati nak join gak innity tapi kene usaha lebih dulu::
Share:

5 komen:

♥Caprigurl6185♥ said...

dlm hdup ni kt ne sntiase blaja..ilek laa sis..

.::WaNiE::. said...

hehehe

boleh lepas beli baju sepasang dua

kenwooi said...

enjoy serving NN =)

anastasyea said...

dari dok mengumat buang air liur je kat luar tu... baik dok kat sini...update blog... leh buat duit. :D

FITRIHADI said...

wahh macam masyuk je dapat earning. :) boleh a nak belanja piza chunky loaded skit.. hehe

- fitrihadi.com -