April 27, 2010

Hati Sedang Keceper.Fullstop!

FullStop Hati Sedang Keceper!..

hikhik...ish...leh gelak lagi kan...suke nau gelak2 time hati tengah sakit..ape orang kata..terapi untuk diri sendiri...fuhhh...sangat besh melalui hari ini...fine..ingat dalam kepale otak tarikh ini..27 April 2010..hapuskan semua memori daun pisang..bina hidup baru...

eh..bila nak mula cerita hati sedang keceper neh kan..okeh..tarik nafas dendalam...hari ini secara rasmi myskendul telah bagitau dia telah dimiliki oleh seorang perempuan..itupun sebab aku yang telah menggodek facebook beliau dan menjumpai bukti2 yang amat menyakinkan...hamek ko..terase batu menghempap kepale...pak pak pung..eh salah bunyi..tuh bunyi kompang...rase nak pecah dada...rase macam...eh..kenape bukan aku yang dia pilih...kenape?..tak cukup santekkah?..eh..memang gf dia lagi santek dari aku..putih..gebu..terima kenyataan ea yuslina...dush.dush.terus down..

air mata jangan cakap...meleleh laju jer...cepat2 sms dia...buat karangan 3 muka surat...kenape..kenape...eh..takleh la..nak kol jugak..nak dengar dari mulut dia sendiri...kenape dia buat aku macam tuh...kenape..kenape [lepas abes neh kang..sila kira berapa patah perkataan kenape ada dalam karangan neh..sape jawab tepat..aku bagi big apple..:p]

dia kata dah bagitau aku dulu..eh..bila mase..tertanye..bile mase encik skenduls uit..jap nak refresh...oh..kompem takde..cume aku je men teka teki yang dia dah berpunya.. dari mulut dia je, yang tak dengar lagi...dan selalunya dia mmg berdalih..oh okeh..mebi nak jaga hati aku yang suci murni..ye...skang hati aku yang suci murni dah keceper..takyah jaga...sonang dah skrg...

boleh gelak2 dengan dia lagi sampaikan dia risau dengan aku..hahaha..ilek bro..aku okeh...kejap je sawan kecewa neh..esok lusa aku dah leh gelak besau-besau...jangan risau...yang penting, sekarang dah tau,takyah berharap lagi dah..secebis hama pon jangan berharap.... kenape susah nak ngaku sudah berpunye?..pelik aku...

argh...tensen sikit time nak letak..dia psiko aku...asal nak letak je..ayat tak leh blah..'dah tanak contact orang lagi ker?..dah taknak kawan?..'kahkahkah....suke ati la kan nak contact ke tak....rasa macam nak cari balik hati batu yang dah jumpe masa clash dengan WMR1204..sedangkan bekas boifren yang dah naek tangan kat aku pun..aku leh baek lagi..inikan pulak orang yang banyak tolong aku dlm jatuh bangunnyer hidOp aku..mesti la aku akan ingat selalu... ingat je la..laen takde...jatoh bangun sendiri lepas neh la ea..

haiks...macam-macam hidop kan...takpela..ini bahagian aku..terima je..nak buat camne kan..takkan nak g bom johor tuh pakse dia kawen dengan aku..gile ape..masih waras lagi...

eyp..tapi kan..bila baca sms dia lepas letak telefon..aku rase...OMG..macam tak caye lak dia camnih..

"Maaf kn sy wak...Bukn niat di ati ingin myakiti hati mu,trasa diri ini amat
bsalah thdap mu, ape yang dilihat di baca, amat mykitkn ati dan prasaan ku
memohon ampun dan maaf krn mnykiti hati mu yang amat mdlm. Maaf kn daku.,thdap
dirmu..ku mharap prshabtn kita ttp kekal hgga ke akhir hayat.."

[aku tak edit sepatah pon..koma..noktah pon samo jo]

kahkahkah..aku gelak geguling baca..oh..tetibe rase not my taste lar..asal jiwang sangat ko neh..daku,bukan niat, menykitkan hati my yang amat mendalam[kahkahkah..ayat ape neh],memohon ampun..alahai rasa macam di hari raya la pulak....

aku cume balas sms tuh minta dia doakan aku kuat jek...dan dia pon tahu aku memang kuat..dan mintak maaf lagi..aduhai..hengat maaf tuh leh cantumkan balik hati aku yang keceper....

*baru berboifren girlfren je..lum kawen pon..yes.. masih ada CAN!!..pale hanggok ko yuslina..sedau2 la sikit....
Share:

3 komen:

SaYa iNsaN bIasE said...

lar...
hurmmmm...
then neyh mica okeh tak ??
kene kuat yer...
sabar...
ta de jodoh tue...
sabar taw...
sabar dengan ALLAH tue ade nikmatnya nanti... =)

fezz-anna said...

sile bertabah hati..hahah
sila tabah.
banyok lagi jejake jejake ganteng...kui3

deatH_luVer said...

cha^kuat tak kuat pon...kene kuat kan...adesh..kosong idoP..hurm...

feez-anna..jejaka ganteng?oh tidak..pomot jejaka indon ka?
hakhahkhak