Followers

April 8, 2010

Farid Kamil, I Harap Lebih Daripada U..Jangan Kecewakan I..


credit to Sinema Malaysia for pixa
Semerah Cinta Stilleto
malam nih nak g cerita ini..yippiiiii...

first time aku nengok review cerita neh kat panggung lagi aku dah JANJI untuk WAJIB tonton..

besok kalau aku rajin..
aku habaQ kat korang cerita neh best ke tak...
mintak2 berbaloi lar aku bayar RM...
jangan macam cerita Evolusi KL Drift II dan Adnan Sempit
~Hanye Sedap Sebab Makan Popcorn Dalam Panggung Yang Ber Air-Cond!~
Share:

13 komen:

ardinihumaira said...

dni nak ikut ^_^

joegrimjow said...

hoho
tak tertengok lagi cite ni
someday2

I n n z said...

nt review taw ;D
mcm besh jeq ;)

deatH_luVer said...

dini^^jOMmmmmmmmm..JJ kePong..
Joe^^baru start ri neh ...
Innz^^insyaALLAH...kdg2 macam mls nak review film

GeuMJanDi :)) said...

nt citer la ek best ke takk..teringin gak nak tgk...

deatH_luVer said...

owiteeeee...
akan di apdet kalau rajin..

SaYa iNsaN bIasE said...

mica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nak ikOt lar =(

.::WaNiE::. said...

enjoyyyyy

deatH_luVer said...

cha^^jom larrr.....meh datang JJ kepong..

wanie^^macehhhh

SHaFiQa said...

dah tgk...
xbrape nk best uhuk2
nsb baik dpt dskaun...
klau tak rasa mbazir je

~ Ann ~ said...

wahh... caM BEst jak.. :P

chenta said...

heels merah nampak seksi..nak carik la satu!hehehe

deatH_luVer said...

hehee..yUp seksi bangat...

tp kalau den pakai..dah nampak cam tak semenggah langsong...:p