Followers

April 5, 2010

Entry Ringan-Ringan...

Entry Ringan-Ringan Bak kata si Wanie Ngok NgeK neh..ahaks..ya ampuNn..

tadi sedang aku membuat kerja..opss..takde la keje sangat...tp sedang membuat kerja jugakla...tetibe de sum1 masuk ke cawangan aku dan terus lalu di belakang aku...

okeh..fine..ingatkan dia nak tanye ape2 secara beramas mesra dengan aku....tetibe dia tanye...ape name kat FB?..ha...pe ke jadah neh?..aku ingatkan dia bergurau..aku gelak2 aje...lepas tuh dia kata seriyes..betul nak tau ape nama aku kat FB...sO aku open la window fb aku dpn dia..oh..

lepas tuh aku cakap

'takpela..nak senang, akak add ko je la..'
[yela aku pikir takyah susah dia nak cari aku nanti...wa..diri sedang rajin nak add orang time neh..kalau tak..jangan harap!]

tetibe dia cakap "Perlu Ke?"..and terus berlalu..haaa...aku terase mcm watefak oh..

walaweh...okeh..fine..mmg aku tak add dia pon lepas tuh...and jangan harap aku nak approve dia if dia add aku...lalalalala..

ape motif dia??..sungguh ku keliru...
**datang tak bagi salam...pergi pun buat aku panas jek....
Share:

5 komen:

Eqah Zaque Billetdoux said...

bah kak.
jaga2...

deatH_luVer said...

bah merujuk kepada ape billet?

bah - banjir..
bah - bahaya...

.::WaNiE::. said...

heh itu namanya nak stalk kau ler tu.. tapi tak tau nama..ko dah gitau nama, dia stalk ler

mmg melampau lah budak itu hahaha ...

amboii sedap ngata aku nampakkkk..hahahahha

mama zahin said...

saper??

aku kenal tak??

hehehe...

psiko siut

deatH_luVer said...

wanie^^entah la aku tak tau pe pesen dia tuh..tp ngk muka innocent jek..ingatkan pe la..tak sangka dia leh kuar ayat ;perlu ke; tuh..huhu..sentap siOt..
nmpk sgt cem sumthing wrong..sanggup dtg tempat aku semata2 sbb tuh..

cha^ko ingat..ko kenal semua orang fama ker?wakakakak...
psiko kan..haha..kesian dak tuh..tak pasal2 jadi topik kat blog aku..