Followers

April 10, 2010

Clash of The Titans & Toi AF6

tengahari semalam datang gile kak emy..
dia ajak g nengok wayang lagi malam tadi...

oh..gile..
tak pernah aku wat keje hari2 dok menanguk kat jJ kepong semata2 nak g ngk wayang...

nengok cerita Clash of The Titans..besh sangat..tetibe rase mao nengok cerita omputeh je dari cerita melayu lepas neh sbb lagi berbaloi2.....

see..C14 dan C15...3 dari bawah..walawehh...hampir full panggung tersebut...yang tinggal cume seat A yang kosong..dan b pun dah de yang duduk..seb bek tak sakit tengkuk...still rase berbaloi2 bila nengok cerita neh..besh sangatttt...

::upss...jumpe toi af6..bertentang mata dengan dia..tp dia tak senyum..oh..bukan, mebi dia pemalu bila dpt bertentang mata dengan gadis cumey....kalau abang toi baca blog saye neh[upsss..gedik sungguh].saye nak gtau..saye la budak comey yang duduk kat tpt orang nak bayar parking tuh..yang pegang popcorn tuh..cumey kan saye mase tuh :p::

*pagi2 neh pon sarapan popcorn jugek bersama susu panas..yeah..membesar bagaikan juara!!
Share:

4 komen:

miloicekaw1119 said...

ala gedik la tu..
hehehe..
gurau jer..
best tak cerita tu??

deatH_luVer said...

besh sangatttttttttttttt....heheh..

tol tak tipu..
tak rugi pon..

bek g nengok...

*gedik itu seni...

Eqah Zaque Billetdoux said...

kui2.
kompom malu punya!
Kakak kan memang comey. :)

.::WaNiE::. said...

kenal ek ko artis2 ni kalau kat luar