April 4, 2010

Blog Vs Realiti = Same Ke..Saye Tidak Same...Anda Bagaimane?

ha..engkAu..
tengok tajuk je..
takyah den nak hurai panjang2 lagi dah..

kalau tak paham gak..
meh aku nak terangkan sikit..

adekah korang punyai personaliti yang same atau karakter yang sama di dunia blog n dunia realiti?..

ada yang di blog..pak puk pang..pak puk pang..entry memanjang nak cecah lantai macam cik epal tuh..

tapi bile jumpe....macam ada emas berlian dalam mulut...

ha..macam tuh la yang aku maksudkan..

aku?..
korang jangan tanye..
mmg tak same langsong..
sape yang pernah jumpe aku atau yang kenal dengan aku..
memang tak sangka aku la empunye blog neh...

mebi bila ada yang baca blog aku akan mencemik..
eh..tak caye la si deathluver neh macam neh...
bile jumpe dia laen...

aku memang tak banyak mulut bile jumpe..
rase malas nak keluarkan berlian kat mulut neh..
nak kasi peram sampai bersinar-sinar seluruh alam..ahaks..

sebenarnya aku mencintai dunia penulisan...membenci pengucapan awam....haha..takdela...tipu je..

SEBENARNYA


::aku lebeh suke menggunakan tangan untuk meluahkan ape yang aku rase...::

::aku tidak suke untuk menggunakan mulut untuk meluahkan ape yang aku rase...::


Share:

8 komen:

[[iidyLL_iceneSS]] said...

huhuhu
cm sm jer..
sgt kurang bckp dgn org yg br dkenali..
n mmg xsuke luahkn prsn dpn2..
lg2 prsn mrh..t xdpt kwl..

ija sahaja said...

saya,dalam blog dan realiti lbey kurang jerp..
hehe..

Mr Rulez said...

betui 2..jrg nk tgk blogger sm diluar dan dlm..tgn jer pndai bkata2..mlut 2 diam jer..mbisu sribu bhasa..ahakz..;)

.::WaNiE::. said...

selalunya benda yang tak terluah kat mulut yang dok tulis kat blog :D

jap ek wani sama ke.. hmmm kene jumpa dulu ni hehehe

deatH_luVer said...

ija^^besh cemtuh kan..leh same je..

nana^kita same!...meh gimme five..ahaks

mr.rulez^^hahaha..saye rase peratusan blogger yang camnih adalah 60%...

wanie^^jom jumpe!!aku nak test hang canne..ahaks

kaydee said...

blog ngan realiti...?

erm..akak rasa sama jerk...huhuhu.. rasa macam tengah membebel lak kalu menaip dalam blog nie...

hehehe...lebey baik membebl dalam blog kan dari bising kat orang sekeliling terutama my skandal...hukhukhuk

chenta said...

saya plak mungkin tak sama...sbb ade gak member2 blog yg dh jumpe..ckp im totally different!heheheh

deatH_luVer said...

sis^^hehe...same ke?jap nak nilai akak..hahaha....

sya^^wa..beza canne tuh sya?citer sket...