April 7, 2010

Aku Tak Tahan...

okeh..
korang jangan pikir bukan-bukan okeh..
bukan tak tahan sebab ape pon..

tak tahan sebab nengok mereka-mereka yang bertubuh langsing dan cantik..

aku suke perhati orang sekeliling...lebeh2 lagi bila ada awek seksi,cumey,cun dan cantik...siyes..tak tipu..pengakuan berani mati neh..:p
*seksi pada pandangan aku bukan mendedahkan tubuh..tp seksi yang...oh..susahnyer nak terangkan..seksi tuh maybe dari gerak tubuh dia kot...haiks..entahla...

dan bayangkan alangkah beshnyer kalau aku dapat cantik cam dorang...kulit mulus cem diorang...nak sarung baju ape pon,nampak cantik jek....

dah tuh?ape kaitan Aku Tak Tahan dengan mereka bertubuh langsing dan seksi neh?..

Aku Nak DIET..
Aku nak cantik cam MEREKA..

sbb itu AKU TAK TAHAN nak mulakan Diet juga hari ini....


lawanya Tiz Zaqyah nehhhh....


sCha..sCha...sCha..bila la aku nak jadi macam Scha..


phewitttttt...comey kan awek neh..mmg suke bangat dengan dia...mabeleh...

::malam tadi lepak malis wangsa maju..ternampak sorang awek yang memang mabeleh...rasenye setiap 10minit mesti pandang dia...tp tetibe hancoQ bila ngk dia smoking...alahai::

Share:

8 komen:

mama zahin said...

aku termasuk tak dlm list idola ko tue?hehehehe

:-)

deatH_luVer said...

ko tuh kerepeng sangat la cha..
hahaa

cEro said...

nak diet mmg susah..kena ada disiplin yg kuat, kan??

aSh aBd Rahman said...

aih.. lain macam je usha awek.. ape kes? huhu

deatH_luVer said...

cerO^^yep..mmg..dan selalunya aku gagal...

ash^^lain macam canne..ahaks..

aY - said...

1 ngan 3 tu oK...yg ke 2 tu
iduNg bermasalaH skit...mintak ganti ngan maya kaRin pls...heheheh

deatH_luVer said...

oloh u neh..
maya karin tuh biase2 jek..

scha lagi okeh taw...

she said...

tu lah die zaman sekarang..dah cantik smoking pulakkkkk