March 6, 2010

susah betul nak pikir tajuk entry neh...

today..
ye..aku bangun lambat..
lambat sangat5..
sebab malam tadi overtime...
hoho..overtime la sangat..

ekcely malam tadi g jumpe my ex..
dok sembang-sembang..
smpai sudah mmg takleh nak tido...
*perlu ke cerita bila jumpe ex?... :p

kononnyer perancangan hari neh nak servis ORANGE..
tp sebab bangun lambat sangat..
maka paham-paham sudah...

so booking untuk ari ISNIN..
dah lame sangat nak bawak ORANGE servis..
tp aku memang tahap menyampah kalau nak g servis center..
taktaw la..tak suke..
dok menunggu...

hoh..lepas neh nak g greenwOOd..
jumpe isha puteri kesayangan hamba tuh..
seminggu tak jumpe dia bagaikan setahun..
eh..dah macam anak aku pulak isha neh kan...

besok family kakak plan nak g berkelah lagi..
kat tempat taman rekreasi kanching..
macam mane leh lupe tempat dating neh..aduhai..
ntah..lupe..dekat je dengan rumah...

kalau rajin..snap pixa..
kalau tak rajin...takde la..

penyakit M sedang berleluasa skrg neh...

~now..lebeh suke menulis dari berbicara dengan orang sekeliling..~

da lame dah tak glamerkan diri kat sini kan...
aku dah semakin tembam..
kejap giler leh naek badan neh...
padahal makan nasi pon seminggu pon tak sampai 3x..
mmg kene tak makan nasi langsong kot..
ataupun tak makan langsong macam ari tuh..
:)

Share:

2 komen:

Billet-DOux said...

susah gak kan kak, makan susah, tak makan pun susah.. huhu

deatH_luVer said...

taw takpe dik..
susah tol..

makan sket naek..
tak makan..
lapau la plop..
:P