March 4, 2010

nak tanya pasal cek nuffnang...

selamat malam...

:)

hari neh aku half day...
tak larat sangat..

pada bos..saye minta maaf bebanyak bos..
tp saye dah siapkan alasan yang kukuh untuk bagi bos besok..
harap bos terima...

tinggalkan pasal keje..
now nak cer pasal nuffnang..

den dah dpt emel dari nuffnang pasal cek tuh..

sangatla tak paham..
pengiraan untuk mendapat cek tuh bile ea?

adakah bermula dari tarikh kita menekan butang CASHOUT pada web nuffnang itu..

atau pada tarikh kita terima emel tersebut..

ye..boleh bantu saye?...
*kata ganti diri kene tukau jadi bersopan sedikit... :p

Share:

4 komen:

kenwooi said...

it will be processed for 30 days on the month after you checked out..

if you checked out this month (march), the process will be done in april and you'll get your cheque in may!

hope it helps =)

kenwooi.com

~ نورحياتي ~ said...

tak dpt nak bantu..

blm smpai 50 lg..
hhuhuhu

BTW,tahniah erk.. :)

wawan said...

rasanya start dari tarikh kita terima email tersebut kot.. saya pun tengah tunggu cheque saya yang xsampai-sampai lagi =P

deatH_luVer said...

kenwooi^^tQ.. :)

yati^^hehe...takpe..usaha dptkan 50 okeh..blogwalking banyak2..jgn jadi mcm ai..malas...

wawan^^hehe..okeh wawan...rasenyer mcm tuh jugak..

huhu..lamenyer nak tunggu..