Followers

March 19, 2010

macam sibuk hari ini..

ye..macam sibuk..
tp memang betul-betul sedikit sibuk..

yela..
bos aku yang harum semerbak itu sudah datang hari ini..

datang-datang terus memanggil aku dengan irama yang biasa...
*mencik owh..
rakan seperjuangan dah kikikikik gelak..

terus bagi tugas isi borang bayaran untuk penggubal modul..

woah..
mata pejam celik...
ramainyer..
kene isi manual lak tuh..
kalau key in kat komputer je..
copy paste aje mane yang same..

hoho..
takpe..
dulu mase mintak keje...gaji dibayar untuk buat kerja ini..
senyum..
takleh nak memberontak cam pemberontak ZIONIS... :p

lepas tuh bos keluar minum...aku rase dia abeskan semua makanan kat kedai tuh sebab agak lame dia pergi minum...dan aku pon gigih menulis...

bila dia balik...dah laen arahan...suh key in dlm pc...hehehehe...senyum..takpe..gaji pon dibayar untuk membuat kerja kan...jangan memberontak yuslina....

tapi nengok jam hati macam nak memberOntak..ingat2 sikit hari ini hari jumaat..hari untuk kaum wanita berpoye-poye..wah..lagi sekali bermuhasabah diri..takpe yuslina..ini ko nak berkira..yang ko dok online facebook mase bekerja tuh ko taknak kira...okeh-okeh pari-pari yang baik..cool sedikit rasa...

alhamdullilah...siap kerja dalam kul 1.15...dan yippa...terus ke petronas isi minyak sebab minyak dah kelip2....itupun nak ceritakan...peh2 terus up kan yippa lagi terus g selayang mall...isi perot je kat garden cafe..peh2 pusing-pusing sikijap..motif pusing-pusing sahaja adalah disebabkan no money no shopping..senin depan ada duit leh sopping...

k..sekarang baru rase lega sedikit selepas menyiapkan satu lagi kerja yang telah dibayar gaji seperti dalam perjanjian yang telah ditandatangani semasa dapat offer kerja ...

k..cukup la kot..panjang-panjang kang sape pulak yang nak baca....

**nak cepat naik pangkat sebab boleh dapat lesen masuk opis pukul berapa..nak balik pukul berapa dan nak cuti lame mane orang tak kesah...eh..takyah naik pangkat pon boleh kot buat macam tuh..yang penting tukar jantina....:p
Share:

2 komen:

anummss said...

huhuhu...
moga cepat naek pangkat..Amin......
hehehe..

deatH_luVer said...

haha..anummss...keje kite neh susah nak naik pangkat lar..

banyak pesaing..

tuh sbb otak dah pk nak wat keje laen...