March 11, 2010

keyword...

masih lagi ada orang search cerita adnan sempit...hebat sangat adnan sempit neh...ye..shaheizy sam dulu pernah jadi bf aku..tp bila dia dah femes..dia akan jawab camni bila aku kol..
"okeh la ea..ada incoming call neh..t kol balik.."
*agak2 percaya tak?..heheh..tak caye tanye shaheizy sam pernah tak dia ckp cemtuh kat seseorang... :p

ada sape2 ke student institut pelancongan dian yang singgah blog ini?...sila la tinggalkan jejak anda..nak jugak kenal ex student IPD neh...hari2 ada je orang search IPD...

bila pudu tutup masih lagi tak diketahui...ye sampai skrg tatau bila pudu tutup...sesiapa yang ada info sila bagitau aku...

aku juga masih tak tau..samada log in facebook betul2 ke boleh mendatangkan duit...nak gak try if betoL..ada sape2 taw?..

dan betul kat blog aku ada ramai anak dara...meh search..sape yang nak cari calon...boleh godek2 blog aku..:p

dan..opsss....tempat datingku diskodeng..hutan lipur sungai kanching...
:)
*cerita makan-makan nanti ku apdet kendian..takde mud nak apdet2 pasal makan skang..huhuhu
Share:

1 komen:

gadismembebel (: said...

hmm..dga cite 19 aribulan kot pudu tutop..