Followers

March 8, 2010

Jawatan Kosong Mac 2010 - FAMA

Jawatan Kosong Mac 2010

Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA), adalah sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan berikut:-

1. Akauntan Gred W41
2. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
3. Penolong Akauntan Gred W27
4. Penjaga Jentera Elektrik Gred R17
5. Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E17
6. Pemandu Kenderaan Gred R3
7. Pekerja Awam Gred R1
8. Pembantu Am Pejabat Gred N1

Permohonan boleh dibuat secara online di Laman Web FAMA di www.fama.gov.my atau terus click sini - JAWATAN KOSONG

Permohonan hendaklah sampai sebelum atau pada 22 Mac 2010 kepada :

KETUA PENGARAH,
LEMBAGA PEMASARAN PERTANIAN PERSEKUTUAN (FAMA),
BANGUNAN FAMA POINT,
LOT 17304, JALAN PERSIARAN SATU,
BANDAR BARU SELAYANG,
68100 BATU CAVES, SELANGOR.
(u.p : Cawangan Perjawatan)


**agak-agak nak jumpe aku..leh ar apply keje kat sini..aku kan urusetia induksi...nanti leh aku ragging korang bila dpt keje sini....wahahaha..

Share:

10 komen:

aSh said...

nk apply.. :D

deatH_luVer said...

hehe...apply la..
dialu-alukan..

aSh said...

ada satu part dlm borang tu kan.. ada tulis.. kakitangan yang dikenali di FAMA.. agak2 leh x letak nama u?.. huhu

deatH_luVer said...

hohoho..tak payah..
lebeh elok takyah letak..
kang dia taw ada orang dikenali..
lagi ar taknak terima..
soklan perangkap je tuh..
wahahaha..
ye o o je.
tp better takyah letak..
percaya la...
:P

aSh said...

ooo.. nasib baik.. okeh2.. lagi ada pape tips.. ingat nk apply for my bro.. skang die driver syabas tu.. xder epf socso.. nayala kan.. so klu dpt masuk fama ok gak.. umah pun dekat..

deatH_luVer said...

tips?..
mcm biase..
pakai okeh2 masa interview..
jgn pakai lebeh kurang je wlupun jawatan pra or pemandu..
:)

owh..syabas mane?
wilayah gombak?
hsmet saye situ jugak..

aSh aBd Rahman said...

syabas ada wilayah jugak ke? huhu.. xtaula.. tp die subcontraktor.. bukan direct syabas..

hmm.. which better, pas by hand, pos or apply online?

deatH_luVer said...

syabas ada banyak tpt..
bkn satu tpt jek..


apply online..
mmg kene apply online...

Anonymous said...

syok ke keje sini berpencen tak?

deatH_luVer said...

keje kat mane2 syok..
keje kat mane2 tensen..

tak semua keje syok.
tak semua keje tensen..

kalau nak sume keje syok..
payah la..hehehe..

yup..berpencen..

sbb kerajaan..