March 18, 2010

ayat meluat atau tak suka yang sopan?...

tetibe terase meluat..kejam sangatla ayat meluat neh..

tukar la..

tetibe terase tak suka dengan :-

1- blogger yang terlalu taksub update blog dengan cerita semase..upss..susah nak terangkan...tp serius aku tak suke dengan satu blog neh..tp bak kata orang tak suka, takyah la click kan...tp mmg aku tak click juz pandang2 je tajuk dia...mebi salah satu cara dia kejar traffic kot..ah..ikut masing2 lar...diam la ko yuslina!!

2- blogger yang mintak difollow balik...huhu..dulu ye..aku ikot je bila disuruh follow..tp bila pikir balik..haikss..rase macam tak kene dengan jiwa aku lar...huhu...bak kata orang..berblOg biar dari hati kan..eceh..tetibe..dan sebenarnya persoalan aku.."ADA APA DENGAN FOLLOWER BERIBU?..BANGGA KER ADA FOLLOWER BERIBU?..BIAR ORANG FOLLOW KITA NEH IKHLAS..BKN SBB KITA SURUH.." dan nak gtau neh..aku sebenarnya SEGAN nak suh orang follow balik...selalunya sekadar bagitau aku dah follow blog beliau sbb salah satu cara untuk bagitau yang aku minat baca blog tersebut...

itu je la kot...

hehehe..

**aku pun dah meluat dengan henpon..hoho..bagaimane tuh?..
Share:

7 komen:

♥ nur_solehan ♥ said...

follow tp tak komen susah gak..mcm takde makna...
follow tapi tak minat baca entry dia yg mngarut..dan tak tahu nak komen apa...
susah gak...hehehhehee

miss faten said...

hohoho. yg first tu kamik ka?? hahahaha. ceh ceh takdelah. tapi paling tak suka yang kedua tuh. menyampah I~ (opss bukan meluat ye kakak:))

deatH_luVer said...

bkn kamu la faten..
blog kamu sentiasa sis nantikan..
nak tau pe perkembangan ustaz kamo tuh..

ye..ai know u tak suke yang kedua tuh..

**kompius mane pegi komen untuk si nur solehan...

kisahremaja said...

waa.... suatu pendapat yang agak tegas bunyinya....

hazman aka species1980 said...

blog yang biasa dengan isu semasa tue memang akan membantu dari segi trafik visitor.Sebab ia akan ada kaitan dengan SEO dan SERP ( search engine result page )

deatH_luVer said...

incik hazman^^yela..mmg tau..saye tau bab SEO or segala bagai tuh..
tp bila dah melampau sangat...rase macam mual lak..rase macam dia terlalu obses berblog untuk RM..bukan ikhlas dari hati...

deatH_luVer said...

kisahremaja^^hehehehe..tegas ke..cume luahkan ape yang pendam selama neh..