March 10, 2010

afiq harith

hye..
salam..
selamat petang..
seharian takde cerita dari aku kan.
sangat bizi today..
mybos nak outstation..so kene siapkan mane yang patot..
lebeh2 lagi bila dia minta sesuatu yang dah berjaman..
peh2 tak jumpe lak..huhuhu..sadis je aku mencari bagai nak rak..
tp tak jmpe gak..
*doraemon plish..plish...plishh..kembalikan aku ke jaman dlu supaya aku boleh melihat di mana mende tuh sebenarnya...huhuhu..

poget cerita yang tak besh neh..

smlm keluarga latihan melawat staff latihan yang baru je bersalin..
g bangi..berkonvoi dengan 2 buah kereta...

wa..mcm agak jaoh je bangi tuh kan..
huhu..
*okeh..salu idop dlm area selayang - greenwood aje...ampang pon aku rase jaoh.. :p 


inilah AFIQ HARITH SALEHUDIN..kdg2 rase dia neh mcm takde perasaan..hahaha... baru 22 hari...besau nau nguap dia tuh..kami datang mmg time dia tido..mane tak nguap ajek.. :p 


ada tokoh tak?..wahahaha...can't wait la nak ada beby sendirik.....huhu..


bersame afiq lagi...

balik dari melawat afiq dan ibunya..kami singgah makan ke satu tempat...mabeleh...:p
wait next entry okeh..


Share:

0 komen: