Followers

February 3, 2010

taon lepas aku susut 10kg..korang nak taw sbb per?

ye..disebabkan ramai sangat yang tanye mcm mane aku leh lost 10kg laz year..
meh aku share rahsia aku terhilangkan lemak kesayangan sebanyak 10kg dulu.. 

jap2 pikir mcm mane leh susut sampai 10kg dulu..

asenyer sbb....

yang pertama - bizi dengan induksi..

yang kedua - baru putus cinta..

yang ketiga - keje lagi baek dari makan..

yang keempat - tensen dgn keje

yang kelima - kene poco2 sekali bersama peserta induksi..seronok..kdg2 muzik baru start..aku dah goyang...wlupun ramai orang ckp poco2 neh cem tanda salib..tp semuanyer bergantung kat diri kita..jgn la ko pikir sangat tanda salib tuh..asalkan niat korang nak beriadah..besh ape poco2...

yang keenam - tade selera makan kat induksi wlupun 6kali sehari..disokong oleh puan su yang mmg takkan makan time induksi..baek korang cari puan su neh...dia la yang dpt tahan nafsu makan aku masa induksi..klu partner dgn orang laen..mmg aku akan tembam..

yang ketujuh - makan hati..okeh..aku tak makan nasi tp aku makan hati masa induksi..banyak mende yang bebukan yang buatkan aku asek sentap n pikiran aku tak tenang..last2 aku makan hati manyak dari makan nasi..berendam air mata...sob..sob..sob..

tp meh sini nak ingatkan korang..wlu mcm mane korang berDIET pon,jgn harap nak kurus klu tak berseNam...SUMPAH...bersenam leh cpt susutkan badan..

jgn menketadarah Jus Met Pai je lebeh...tp tak bersenam..same je la..baek simpan wit nak li jus met pai untuk baju2 saiz S bila badan korang dah kecik..

jangan minum teh DETOX slim tp korang tak bersenam..same je..kazen aku dulu mmg chubby..tp hari2 dia minum detox slim n wat skipping..hey..kazenku makan nasi separuh n ayam goreng jugak...lame2 badan dia cantek.sbb dia rajen wat skipping n joget disco malam2 kat bilik dia..asal keluar peluh..kira bersenam la jugak kan...skrg neh aku puteh mata jek ngk dia..ye la pemalas nak bersenam..asek harapkan makanan n minuman diet tanpe bersenam...mane nak kurus...

sekarang aku dah gemok balik..mlm tadi timbang 71.6kg..sila percaye okeh..aku pon tak perasan bila naek balik...lemak neh dia suke datang senyap2...tp bila nak halau keluar..degil bkn maen...huhuhu..

ada sape2 nak kongsi rahsia kurus..???....

BERSENAMLAH UNTUK KURUS.

Share:

3 komen:

mYpRecious said...

kite ni tiap taon makin naik.. ape kes..

tapi putus cinta mmg betul2 boleh buat kurus okey.. secara otomatik tak slere mkn dn tak rse lapar..

Mase putus cinta dulu berat tibe2 je jadi 47kg shj.. mmg gilos betul.. skang mmg masya Allah.. ehek..

Didi Nadhirah said...

hehehe cr turunkan takde..cr naikkan banyak hehehe

deatH_luVer said...

fida^^hehe..same ea..klu cemtuh nak putus cinta la banyak kali..haha..leh kurus.. :p

didi^^klu naekkan taknak. lar...sbb dah sedia2 naek..