Followers

February 28, 2010

selayang sudah~

salam..
hye..

kali neh tajuk entry same jek dengan status kat facebook tuh..

alhamdullilah...
dlm kul 5.50pm selamat sampai ke greenwood...

pe citer kat kampong?..
hehe..sangat besh..

27 febuari adalah besday my bonda..
ada wat makan2 sket...
tade gambar woo..
masing2 sibuk dengan tugas masing..
mcm aku neh bizi dok goreng bihun..
*walaweh...kunun2 nak gtau la mcm aku sorang je pandai goreng bihun... :p

hmm..happy...walaupun agak penat...
ye..sangat penat menghabiskan waktu bersama anak buah terchenta...

petang2 g pantai kemunting kat pengkalan balak..
teringat kenangan berkelah bersama rakan IM3 Hi Tech kat situ..

waaa..mana kalian semua?????....
aku merinduimu...ting tong...
*versi iklan follow me...

ah..entry neh dah bercampor baur neh..

skill nak apdet blog secara berhemah dah kurang...
neh sume gara2 kat kampong line internet sangat la macam bangang..
langsong tak dapat..
dulu ada jek..skang neh lak takde..
pe kene MAXIS pon den tataw....
potong kang...
*mane boleh potong...kontrak setahun beb dengan MAXIS neh..matei aku...!!!...

~eh..eh..lepas 14 hari dia diamkan diri,akhirnya ada miskol dari dia sebanyak 6kali...tp...ah..biarlah....untuk ape lagi kan...tp aku rindu sayang kamo....
Share: