Followers

February 7, 2010

petua hilangkan kelemumur...


agak-agak korang tau tak petua untuk hilangkan kelemumur?..
sadis kan aku neh..
dari bulan bape ari tuh de request kat blog neh..
tp masalah tak settle gak..

dah lar kelemumur neh penyebab rambut gugur..
nak potong sayang..
rambot dah semakin panjang macam rozita che wan..
*eyp..pagi tadi ngk galaxi...woah..mcm suke je rambot scha tuh...cantikk...

aku rajin gak search bab2 kelemumur neh..
tp suke amalkan satu jek..

iaitu menggosok kulit kepale dgn limau nipis..
ai baru buat okeh..baru sat tadik..
besh jek..
tp kdg2 rase pedih..
tp bau limau tuh yang wat rase besh sangat2..
nak suh mandi limau pon aku okeh lagik... :p

n dpt info yang besh dari blog neh ---->
petua ilangkan kelemumur

klu ngk senarai petua dia tuh..
paling tidak pon aku akan wat yang melibatkan limau jek..yang laen mcm malas jek..huhu..

sekian..arghh..pengakhiran entry yang tiada kekemasan penutup...


**petang tadi ngk jangan lupa lirik..nape perempuan itu terkinja2 terok sangat ea...adesh..dah lar pakai tudung..mesti tomok pon kepelikan nengok perempuan itu terkinja2 atas pentas..nak menari pon..agak2 la...aku malu laaa....
Share:

2 komen:

Didi Nadhirah said...

wah bagus2 amalkan petua ni nak try la nanti

deatH_luVer said...

try..jgn tak try didi...hehehe