Followers

February 9, 2010

keyword yang paling popular kat blog...


ari neh sangat5 bizi siapkan fail meja..
sampai tak sempat nak jenjalan kat blog..
sampai tak sempat nak apdet ape2 kat blog..
sampai tak sempat nak pk ape yang perlu diapdet kat blog..

tensen lar..
eypp..asek tensen jek aku neh..
huhu..


smlm de wat entry pasal isteri diddy af4...
si ellen nor azah musa..
tos hits untuk name dia naek sebanyak 8kali...
mmg orang carik kot..

tp nak taw tak pe keyword yang paling popular kat blog aku neh..
iaitu AJL 24 freemason..hari2 ada..
wlupun setakat satu o dua jek..

ada yang sedang mengkaji la tuh..

tp kalau korang nengok pon..
hmm..mmg boleh meremang...

ntahla..manusia..

eh..aku sudah mula mahu merepek neh..

itu je la..

eyp..teringat la pulak kisah kawan yang bertunang hari tuh..
suke ngk gambar dia beruniform polis...smart giler...

ada tak iklan kekosongan jawatan polis 2010 neh?..

eyp..teringin ke nak jadi polis..hahaha

aku nak jadi polis?..
tak cukup kriteria la babe..
awal2 lagi dah kene reject sbb rabun jauh disamping berat badan yang berlebihan...

kesian kan..klu tak mesti aku dah merasa pakai baju polis..huh..admire...

***ngk galaksi ari tuh..sokom tindakan linda dan scha...fahrin?..no komen....[aku taknak kene saman..]
Share:

3 komen:

siggplus said...

aku rasa nanti ada sequel untuk adnan sempit lah

nama dia adlina sempit

lekir said...

try jelah.. mana tau ada rezeki

kenwooi said...

it's fun to see what keyword brings people to the blog right? =)

kenwooi.com