Followers

February 25, 2010

kesimpulannya...

salam..

hari ini agak kebizian sedikit..berada di Quality Hotel,Jalan Raja Laut..
ada bengkel untuk perancangan latihan untuk kakitangan tahun neh..

eh..nape takde mud neh..
huhu...sejak semalam lepas post n3 d bawah neh..
rasenye mud untuk menaep sudah lari..

haiks..
tataw lar...

besok berangkat pulang ke kampong halaman...
yesh..dah sebulan kot tak lik kampong..
rasenyer la..

sok pon kene drive sendiri..
takde dah nak lik dengan ma sis..
huhu..
tp kali neh berteman...si kakak n ada..
alhamdullilah..takde la ngantok nanti..

adesh...no mud lar...

huhu..
kesimpulannyer....entry neh hanye untuk bagitau yang aku nak balik kampong sahaje...hehehehe...

~time kaseh pada yang komen kat n3 di bawah..sayang korang semua.....n pada yang bagi nasihat secara face to face or FACEBOOK pon..terima kaseh banyak2...

take care~


Share:

2 komen:

dizzydude said...

kesimpulannya kamoo sangat best,hahaha ;)

cik bunbun said...

nak itot balek kampg leh?