February 23, 2010

kembali senyum sebab budak ni....

iklan sekejap..
budak ker?..
:p

morning..
:)

kempen senyum diteruskan lagi hari neh..

smlm dpt mesej dari sum1...

"awak..ari neh orang g kl.."

wa..senyum sampai telinga dah neh..
yess....dia selalu ada dengan aku time aku ngah mengong..

seriyes..
mcm tawu2 je aku ngah sedeh..
tetibe lak dia dpt job kene g KL...
eh..kita de jodoh la kamo..hoho..
*sila jgn simpan perasaan okeh.dia sudah berpunya...ah..kembali sedeh..

dia sampai gombak kul 10lebeh..
dan aku..
aku punyela payah pk nak bawak dia g jenjalan mane..
*jgn tanye aku bab jalan di KL neh..kompom selayang-greenwood je taw...oh lupe..skrg neh selayang-kuala sungai baru, melaka...wajib ingat..

sebab tak taw nak bawak g mane..
aku men redah je jalan..
takpe..janji minyak dah isi penoh..
peringatan kerana taknak terjadi seperti entri ini...

g dataran merdeka..
tp takde ape..
masok kereta balik..
g pusing2....

laz2 balik selayang..
minum n makan kat mapley...
ah..buhsan tol kawan dgn aku neh..
seb bek dia tak penah buhsan..time kaseh kamo..
*mcm dia baca blog aku...:P


muka takleh blah..kusyuk tul ngk henpon..

neh muka kene pakse senyum..klu tak senyum..balik jalan kaki..wahaha..jahat aku..


~itu aku di pagi hari ini...bLoom-blOOm kan..~

~ngantoks sbb smpai umah kul 4 pagi..walaweh...~
~sedikit sebanyak dpt lupekan orang tuh...~
Share:

0 komen: