February 8, 2010

institut pelancongan dian, setapak


siapa2 yang pernah menjadi student kat institut pelancongan dian?
atau paling senang cakap lar...
siapa2 yang batch oktober 2003..
sila lapor diri kat aku...
hehe..
ayat mcm garang..

seriyes weh..
rindu kat korang semua..

seriyes..
aku pon dah lupe mane2 dorang...

yang aku ingat..
aini,corina,wendy,k nita, k liza, tuan asmaliza, rosmawati, judtriana,atoi,flora..

yang lelaki...daril n shariman..[hoh..dah mmg dorang berdua je lelaki]..

aku rasa ada dlm sorang dua lagi yang aku tak ingat...

giler weh..
rendu korang...

ari neh dah dpt tangkap sorang..
si aini..itupun jumpe kat facebook..
dari siang tadi tak henti2 mesej..
alahaii....

Share:

21 komen:

Mr & Mrs Architect CuTe said...

amik course apa dlu ye?

Mr & Mrs Architect CuTe said...

ni amik course ape dulu ye?

Anonymous said...

apa fb u..

Anonymous said...

ada ke yang betul betul berjaya jadi stewardess ?? tempat blajar best ke ? mcm tak je . nak cari gambar tempat blajar tu ppun susah .

deatH_luVer said...

@Anonymous

susah nak cakap la..
sebenarnye..lepas kita abes kat dian tuu....masing2 kene usaha sendiri....

dian memang tak bertanggungjawab sampai nak dapatkan kita pekerjaan..

:)

Anonymous said...

@deatH_luVer
so u skrng kerja apa ? tapi ada laa ek yg betul betul dapat ?

deatH_luVer said...

keje dekat opis..
dulu i amek office management and ticketing....
ade la kot kene sikit-sikit..

tapi tu la ticketing tu yang sayang..tapi takpela..ada backup satu lagi course kan..so kira lega la jugak.

u ex-student dian gak ker?

Anonymous said...

sorry late . i thought u might just ignore it . tak sangka u jwb kan , thanks sbb jwb . nope , i bru nak try dftar kat sana . tp mcm tak cnfident la sbb tak penah dgr pun ada mmber yg nak try masuk sana ke or sbut apa apa la psl dian . so lepas cari cari everythng yg ada kne mgena about dian ni then i found ur blog , glad to hve it coz i really need an infrmation from those yg penah masuk situ la kan . ermm , rmai tak eh masa intake u yg msuk sana ?

Anonymous said...

HEY BABE ! I NK MASUK DIAN .. 19JULY NI I PEGI .. UMM,BEST TAK BBE ?

deatH_luVer said...

@Anonymous

sory lambat balas....
erm...tak ramai pon...lebeh kurang 20 camtu laa....

susah la nk ckp pasal dian neh..t la i buat entry pasal kolej dian neh...

MiMiEy said...

MImiE..
hye..lastly jmp gak blog yg tawu sal dian nie..br ingat nk daftar kt sane nxt year..tp ok ke?laku ke sijil die?was2 juga la..so?ape pndapat death luver?ingt nk mik stewardess..(^_^)

deatH_luVer said...

@MiMiEy

hye Mimiey....

:)

tak tau la kalau bab stewardess....
sbb saye amek office management and ticketing...

payah nak ckp..
:)

Anonymous said...

hey aku study kat dia dulu..... tp mcm tk pnh je tgk muka ko huhu aku time nama pengajar kt sana pon aku tk ingt... huhu..... for me dian ok la....tp kalau ko ckp pasal sijil dia...hahaha tk berapa nak laku kot....aku smpi la ni tk dpt lg sijil aku kot!!...diorg akn bg ko pratikal after abs study tu tp depends ngn result ko la...tp benda tu xconfirm,nti byk presentation , itu la ini la kena buat hehe mcm kat sekolah...pada aku yg bercita2 utk jadi pramugara/pramugari tu better korng terus je g interview kalau airline ada buat openinterview...sijil steward/stewardess tk laku pon ngn any airlines diorg tk pandang pon.... yg paling penting ENGLISH tu kena power tinggi and requirement cukup lengkap...tapi kalau korang nk tips atau infomatiom pasal open interview airline or tips bole email aku nti kat sana aku bg fesbook aku okay email dulu ok...:D
jerichozanocchi@yahoo.com

InaYusoff said...

@Anonymous

haha..tak pernah nampak muka aku?..ko batch tahun bile?.. 2003?..

aku pun bukan perasan student course lain..tak kuasa la hey nak cam2 orang ni..

memang pon..klu sape2 nak keje kat awan biru..tak payah la abeskan masa kat dian ni...baek pergi bila air asia or mas ada open interview..lagi cepat..takyah nak abeskan duit beribu..

:)

InaYusoff said...

@Anonymous

haha..tak pernah nampak muka aku?..ko batch tahun bile?.. 2003?..

aku pun bukan perasan student course lain..tak kuasa la hey nak cam2 orang ni..

memang pon..klu sape2 nak keje kat awan biru..tak payah la abeskan masa kat dian ni...baek pergi bila air asia or mas ada open interview..lagi cepat..takyah nak abeskan duit beribu..

:)

InaYusoff said...

@Anonymous

haha..tak pernah nampak muka aku?..ko batch tahun bile?.. 2003?..

aku pun bukan perasan student course lain..tak kuasa la hey nak cam2 orang ni..

memang pon..klu sape2 nak keje kat awan biru..tak payah la abeskan masa kat dian ni...baek pergi bila air asia or mas ada open interview..lagi cepat..takyah nak abeskan duit beribu..

:)

Anonymous said...

Sy dulu bekas student dian..ina dulu duk asrama ke? Dom apa ek?

InaYusoff said...

ye..duk asrama..
kamu masok tahun berapa?..
dorm tak ingat la pulak.
tapi kat area rumah kedai kat teratai mewah tu...

Ayip 2013 said...

ina wassap aku aku batch 2003 nak tnya sijil aku tuh

InaYusoff said...

@Ayip 2013
KNP YE DGN SIJIL TU

qisya14 said...

saya pon mencari geng dian 2003 bln 3....izan ishak 017403372...alhamdulillah lepas kuar dian mnta keje dlm perhotelan...lepas berhenti dan dpt keje gomen smpai sekarang..