January 16, 2010

entry campor-campor

assalamualaikum..
selamat malam..
haiks..dah kul bape neh mata still takleh nak pejam..golek kiri kanan..still segar bugau..

siang hari tadi..tade aktiviti..macam garfield...dok golek2 ngk tv n on9..matahari kat luar pon aku tak tengok asenyer...begitu menghargai tilam dan bantal di hari sabtu yang berbahagia ini..

saket masih lagi terase...peh2 dah tambah sakit laen..kol mak,tp mak sibuk..huhuh..tapelah..taknak susahkan ati mak..sakit neh dendiam dah....

tengah golek2 tadi..tetibe hsmet mencelah..."kak...jom esok bekpes luar"....tinggggg...aiks..rase magic bila osmet bercakap begitu sbb baru seminit yang lepas aku pon baru berangan nak ajak dia bekpes di luar..itu la dinamakan keserasian..dah 3 taun dok bersama...ah..tetibe sadis bila pk satu masa nanti akan terpisah jugak...

sejak 2-3 hari neh, mmg salu ingatkan sorang neh..lebeh2 lagi bila fBwalking..haha..de ke fbwalking cem blogwalking...mata aku terpana kat satu akaun fb neh...mamat fb neh dgn mamat yang aku asek dok ingat neh mmg de iras or roman muke yang same...korang tau tak roman tuh maksudnyer cemneh..roman tuh cem air muka..mmg pernah rapat dgn budak dlm fb neh..cume sekejap saje.....aku baru tau dia dah kawen..buat senyap2 je kot...takpe...save budget tak jempot ramai2...ah.sudah lencong ke mane plop den neh...berbalek pada sorang budak yang aku salu tingat tuh...bila dah asek ingat je..td ON INGAT kat nombor dia..fine..dia kat kampong..maksudnyer aku mmg takleh nak sms same dia..takpe..dah paham..mcm bini kedua rasenyer..bila sms suami...suami gitau berada di rumah bini pertama..STOP..terus tak sms lagik...dan syahdunyer dia say SORRY...OKEH..sejuk sikit hati...terus janji dating ONLINE hari ISNIN malam..ye la..klu aku still bernafas lagi hari isnin malam...mengapa sadis neh yuslina...hermmm....

now..mata dah kuyu..minta izin tido boleh?..

peringatan - sape-sape yang nak add aku kat fb..sila kenalkan diri dulu..sbb de manusia yang dok menyamar....
colour splash. Pictures, Images and Photos
Share:

3 komen:

alone in tha dark said...

fb tue bgs ko wat detection cikit...
orang nyamar nie bahaya ..
aku dah kene dahhhh

deatH_luVer said...

yup.
skrg perlu..
kdg2 aku epruv..
if ngk laen macam..
aku dilit balik..

so.
pd yang nak add aku..
korang jangan laen macam..
:p
t ku dilit..

deatH_luVer said...

cik alone..nape private..
teringin sekali nak jenguk ur blog..

klu nak invite..
neh emel..kekek_ikan@yahoo.com